Julia Volkova & Lena Katina from t.A.T.u

Julia Volkova

Lena Katina
© 2005 Varja Linnea Askeland all rights reserved

Julia and Lena from the Russian band t.A.T.u, were the first portraits I drew.
I began to draw when I was 4 years old (1990),
and I began to draw portraits in 2005.
I only used a 0.7 mm pencil.

4 thoughts on “Julia Volkova & Lena Katina from t.A.T.u

 1. Du borde börja poåp konstskola. duj kommer utan tvivel ,min. bara du målar lirte oxå. vet inte om det är rätt att råda dig. men jag känner starkt att du har en framtid inom yrken som har med bild att görfa.

  • Tack så väldigt mycket! men jag har aldrig sökt till en konstskola, hade säkert kommit in, men har aldrig varit så intresserad. Jag känner en viss tjusning över min talang eftersom jag är självlärd och jag vill gärna fortsätta att teckna och skriva utan upplärning. Så brukar jag tänka… Jag har t ex gått ner över 50 kg på egen hand, utan hjälp av dieter, läkare eller dietister. Jag vägde 115 kg och beslutade för att gå ner 50 kg på egen hand, med eget förnuft, diciplinera sig själv helt enkelt.
   Men klart konstskola är bra, men jag har aldrig velat söka, man vet aldrig i framtiden. Och när det gäller framtiden, så är det väldigt svårt att försörja sig som konstnär.

   • Det finns andra yrken inmom branschen., reklam t.ex pår tjäna mycket pengar på. Eller design.inom möbler eller industriDu är språkbegåvad dessutom. Kan lyckas inom konmsten oxå. En ny Karin Mamma Andersson kunde du bli. Hon tjänar pengar. Det gäller baera lyckas hos rätt gallerist.

 2. Har redan fått förfrågan om att teckna olika matprodukter för reklamkollage men jag tackade nej. Ska jag lyckas så ska det vara på det jag gör.
  Tack så mycket än en gång! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s